Home » Скандално » Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие, че страда от множествена склероза!
Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие че страда от множествена склероза!

Актьорът Георги Стайков сензационно: Слави крие, че страда от множествена склероза!

Сподели новината

Популярният актьор Георги Стайков направи сензационно разкритие за здравословно състояние на Слави Трифонов.

Артистът сподели, че шоуменът страда от заболяването множествена склероза, с каквото Стайков бе диагностициран през май 2019 година, пише „Ретро“.

„Ето Слави Трифонов, който не иска да си признае официално, страда от моето заболяване, само че в прогресивна форма. Но не застава като мъж да си го признае“, разкрива в интервю Стайков.

Откъде е научил подробности за състоянието на Трифонов, той не разкрива. За здравословните проблеми на лидера на партия „Има такъв народ“ от години вървят различни слухове. А че има множествена склероза, се заговори още преди десет години.

В интернет форумите има редица дискусии между пациенти с това заболяване, които също коментират, че са чували из отделенията, където се лекуват, че Трифонов е един от тях.

През март почина лекарят, който пръв слага тази диагноза на Слави Трифонов. Дългия обаче не приема мнението на уважавания невролог д-р Тодор Цанков. И до днес така и не разкрива каква е причината за постоянно влошаващото му здравословно състояние.

Слави не може да се движи без помощта на патерица, а според специалисти двигателните проблеми са едни от най-честите признаци за това заболяване.

Множествена склероза и нелечимо заболяване, което се контролира със специални терапии. То буквално преобръща живота и на самия Георги Стайков, който е трудно подвижен, а за него се грижи социален патронаж.

Източник: hotarena

Коментирай чрез Фейсбук
Оцени публикацията
[Total: 1 Average: 5]

Сподели новината

About clslavchev

Твоят коментар