img
Home / Клюки от България / Българи направиха уникален джип 6х6 – вижте какъв звяр е!

Българи направиха уникален джип 6х6 – вижте какъв звяр е!

/
/
/
968 Views

Джип 6х6На световния пазар за 6х6 пикапи има ново предложение. Ако си мислите, че само германците са достатъчно умни и способни да направят издържлив, но луксозен пикап със шест задвижвани колела, като Mercedes AMG G63 6×6, грешите, защото българи са превърнали тази Toyota Hilux в 6×6 пикап, пише „Монитор“.

За незапознатите с Toyota Hilux, това е здрав пикап с доказани офроуд качества, но този е малко по-едър от стандартния, защото е преработен от българска компания Vromos, която се занимава основно с преправянето на колички за голф в офроуд бъгита. Компанията е добавила на Hilux допълнителна ос, преправила е леглото за товар, разширили са калниците и са повдигнали окачването, което прави големите гуми BF Goodrich да изглеждат малки.

Външен вид на автомобила предполага, че Hilux 6×6 може да преодолее всякакви препятствия, но от Vromos са добавили, лебедка, предпазни плочи отдолу и шнорхел за 3.0 литровия четирицилиндров турбо-дизелов двигател на пикапа, за да може да диша, докато преминава през дълбока вода.

български джип

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *