img
Home / Полезно / Ако често сънувате починали роднини, то най-вероятно искат да ви кажат ТОВА!

Ако често сънувате починали роднини, то най-вероятно искат да ви кажат ТОВА!

/
/
/
226 Views

Ако сънувате починали роднини, вероятно искат да ви кажат това!

Ние губим близките си, губим роднини и приятели, и това е много болезнено и непоносимо трудно състояние. С нечовешка сила болката изтощава, без да жали, и измъква земята под краката ни. Когато любимият човек вече го няма, останалите 7 милиарда души нямат значение. Хората напускат този живот по различни причини. Но те винаги остават в нашите спомени и от време на време идват в сънищата ни.

Защо ни се явяват на сън починали роднини?

Чудили ли сте се някога какво е това сън и защо се появява в главата ни? Учени, психолози и езотерици все още не са постигнали консенсус. Какво да правим, когато често сънуваме починалите си роднини? Единно е мнението, че да се игнорират такива сънища, е невъзможно. От Скандални разбрахме какво предизвика появата на починалия и изготвихме препоръки за това как да действате в такива случаи.

Бабите ни винаги са знаели, че починалият се сънува като предупреждение за опасност. Това е послание от другия свят за бъдещите промени в живота ви. По този начин починалият се опитва да предаде информация на живия свят – да предупреди или да подкрепи.

Трудно е да контролирате съня си, но трябва да се опитате да слушате внимателно и да си спомните всичко, което ви е казано. Много често чутото се сбъдва. Не тръгвайте след починалия, това е вестител на болест, провал или непосредствена смърт.

В една енциклопедия на славянската култура има следната препоръка:

“Ако мъртвец се яви в съня, погледнете краката му. Ако те не са там или ако видите копита вместо тях, трябва да знаете, че това е зло. Прогонете го и се кръстете. Изкажете молитва, която знаете.”

Съвременни и стари тълкуватели на сънища дават различни мнения, обяснявайки какво причинява появата на починали роднини. Някои смятат, че това не е на добро, а други, напротив, вещаят положителни промени. Вижте разшифроването на сънищата, които намерихме в съновниците.

Тълкуване на сънища

Съновник XXI век: в живота ви ще дойде нов период. Ако видите плачещ мъртъв човек – очаква ви голяма кавга.
Източен съновник: ще имате проблеми със здравето.

Императорски съновник: събития от миналото не ви дават мира.
Съновник на Дмитрий: Сънят обещава дълъг живот. Но в близкото ви обкръжение има лицемери и предатели.
Идиоматически съновник: тежкия период е приключил, настройте се към спокоен и умерен живот.
Италиански: спор с приятел. Ревностно ще защитавате вашата гледна точка.

Съновник на Мартин Задеки: ще имате разочарования и загуби. Ако починала майка в съня ви помага с домакинската работа, тогава семейният ви живот е застрашен.

Малък венесовски съновник: чувствате вина към починалия, който е дошъл в съня ви.
Съновник на Джоу-Гун: ще получите новини, които ще бъдат невероятно окуражаващи.
Съвременен: навременна промяна.

Съновник на Феломена: целунали сте мъртвец в съня си – очаква ви дълъг и щастлив живот.
Съновник на Ванга: Ако баща ви е дошъл в съня ви, това означава, че няма да спазите обещанията си или че ще задлъжнеете. Ако сънувате починала съпруга или съпруг, то тогава в живота си не сте изпълнили това, което им е било обещано. Помислете за това и се опитайте да го поправите.

Ако сънувате мъртва баба, дядо или други близки роднини, в повечето случаи този сън говори за пропуснати възможности. Винаги помнете, че не можете да върнете миналото. Не се обвинявайте за минали грешки. Видението показва, че сте започнали да обръщате по-малко внимание на живите хора.

Езотериците и биоенергетиците казват, че след смъртта връзката с близкия човек не приключва. Винаги има духовна връзка, която ви позволява да усетите болката. Мъртвите идват да помолят за помощ, за първи път душата страда без физическо тяло.

Ако сънувате починал с молба да го нахраните, да го прегърнете, целунете или да го стоплите, не се плашете и не му отказвайте. Само така душата му може да намери дългоочаквания покой.
Оценете емоционалното си състояние след събуждане. Ако се събудите тихо, след като сте били в царството на Морфей, значи всичко е наред. Но ако се събудите в студена пот или дълго време сте преследвани от страх, мъртвата душа страда.

Не е необходимо да търсите помощ от страна на знахари, лечители и екстрасенси. Вие рискувате не само да похарчите време, но и пари. В повечето случаи починалият се появява в сънищата, защото го помните. Той е бил значителен човек в живота ви и не сте преживели напълно загубата му.

Никой не може да опровергае съществуването на отвъдния живот. Както никой не може да докаже противното. Телата ни не са вечни, защо да осъждаме душата си на страдание? Ако усещате тревожност след срещата с починали роднини в съня ви, опитайте се да се помолите за тях, ако има такива молитви във вашата религия.

Светите отци съветват да не обръщате внимание на сънищата:

“Станете сутрин, прочетете сутрешната си молитва и започнете с познатите си задължения. Можете да поръчате в църквата панахида или да дадете милостиня. Сложете в храма свещ за мира на душата на починалия. В небесния свят той ще получи Божията благодат и земното ви молитвено “писмо за любов”.

Ако тревожните сънища не спрат, запалете църковна свещ вечер и помолете свещеник да освети дома ви. Ако нямате възможност да извикате църковен служител, направете го сами. Първо се прекръстете три пъти, прочетете “Отче наш” и се помолете за помощ на Господа. С осветената свещ обиколете всички ъгли в стаята и ги поръсете със светена вода. Завършете церемонията с думите: “Господи, нека бъде Твоята воля! Не моята, а Твоята.”

Молитвата винаги ще ви успокои. Но ако по някаква причина не се придържате към определено религиозно учение, обърнете се към психолог. Специалистът ще ви помогне да оцелеете в ситуацията и да разберете проблема. Не се затваряйте и не натрупвайте безпокойство. В живота ви ще има различни ситуации, а понякога и такива, в които е необходима помощ от приятели.

Ако статията ви е била полезна, споделете я на приятелите си в социалните мрежи.

Източник: Е-вести

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *