img
Home / Клюки от България / Антония Петрова трепери за бебето си заради Бередин: Руснакът я подлага на системен тормоз!

Антония Петрова трепери за бебето си заради Бередин: Руснакът я подлага на системен тормоз!

/
/
/
366 Views

Мис България 2009 Антония Петрова е в панически страх за бебето си заради заплахите и злобните подмятания от бившия й съпруг Александър Бередин.

Руснакът не спирал да я тормози в социалната мрежа и често под влиянието на солидно количество алкохол си позволявал да кълне нея и новия й съпруг – Ивайло Батинков, научи „Галерия“ от свои източници.

Антония Петрова трепери за бебето си заради Бередин: Руснакът я подлага на системен тормоз!

Антония Петрова се страхува от Бередин

Миската, която е бременна в шестия месец, била изключително притеснена негативната енергия на Бередин да не се отрази на бебето. Това е и причината Антония Петрова толкова дълго да крие коремчето си и да отказва коментари относно бременността си. Тя смятала, че ако Александър научи, още повече ще се озлоби към нея.

Юристката била толкова суеверна, че след всяка разправия с бившия си, измивала коремчето си със светена вода. Антония подробно инструктирала и майка си как да отклонява въпросите на любопитни близки относно това дали ще става баба.

Макар че коремчето й вече ясно личи, Петрова продължава да увърта. Наскоро в тв предаване миската директно бе попитана дали чака бебе, а тя отговори: „Само се усмихвам“.

Антония и Бередин сключиха брак през 2012 след дългогодишна връзка, но 4 години по-късно миската поиска развод. През пролетта на тази година Петрова се запозна с бизнесмена Ивайло Батинков и само след три месеца двамата си казаха „Да“ на малка гръцка церемония.

Както „Галерия“ първа разкри, миската бе вече бременна по време на сватбата. И докато тя успя много бързо да продължи напред, то Бередин все още жали бившата си съпруга.

Близки до руснака разкриват, че откакто са разделени, почти не изтрезнявал и само за нея говорел – ту я мразел, ту я обичал. Само преди няколко дни Александър сподели във Фейсбук спомен от сватбеното им пътешествие в Сицилия – снимка, на която с Антония са прегърнати и изглеждат много щастливи.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *