img
Home / Скандално / Български уфолог твърди, че Витоша е база на извънземни!

Български уфолог твърди, че Витоша е база на извънземни!

/
/
/
499 Views
Витоша
Има ли извънземни под Витоша?

Уфологът Стамен Стаменов заяви в ефира на Нова телевизия, че Витоша е база на извънземна цивилизация. Посетителите обитавали планината от години и прокопали тунел, за да извършват изследователски дейности. Дължината на тунела е 15 км. Целта на извънземните била да зомбират хората в цяла България и да извлекат полза за себе си. Това била и причината в страната да се случват различни необичайни и жестоки, често и трагични случки.

Според Стаменов, столичани многократно са обявявали, че за забелязвали летящи чинии над Витоша, а много от тях се издигали от самата планина. Тайната на Витоша е скрита в нейните ядра, където нашествениците са открили нещо много ценно, което още е неизвестно за хората.

Стаменов твърди, че освен извънземните, които се грижат за човечеството и Земята, съществуват и други, които извършват жестоки експерименти с нас и планетата. Уфологът цитира данни, че около 2 милиона души годишно изчезват от лицето на Земята, а само някои от тях се завръщат полудели или с изтрита памет.

Интересен факт е, че Ванга също е гледала с респект към Витоша. Врачката е усещала силата, бушуваща в планината над София. Преди смъртта си дори е предупреждавала, че Витоша може да изригне и да излее гнева си, подобно на Везувий, който е помел Помпей и това да се случи до края на този век. Учените са категорични, че над София е невъзможна подобна апокалиптична картина. Въпреки че планината наподобява действително формата на вулкан, Витоша няма такъв произход. Планината се е създала в резултат на засилена тектонична активност преди 80 милиона години, когато тук е имало огромно море.

Витоша е опасна заради своята висока сеизмичност. С всяка изминала година планината расте все повече. Изчисленията на специалисти сочат, че всяка година Витоша става по-висока с около 5см.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *