img
Home / Скандално / Бизнесмен купи имот на братя Галеви в центъра на Благоевград за 2млн.лв!

Бизнесмен купи имот на братя Галеви в центъра на Благоевград за 2млн.лв!

/
/
/
411 Views
Братя Галеви
Закупиха имот на Братя Галеви

Бизнесменът Евгени Крънджилски, купи имот на братя Галеви за 2 млн. лв. в центъра на Благоевград. Трите апартамента, които са били предназначени за Тоци и ексбаретите, са с изключително ниво на сигурност.

Сградата е изградена на земя, която е собственост на цигарената фабрика, за която в замяна получава обезщетение от 25%. Жилищната кооперация е изнесена за продажба на търг от синдик, който се разпорежда със собствеността на обявената в несъстоятелност пернишка фирма „Адева” ООД.

Блокът е изграден с кредити, обезпечени от две банки. Никой не се явява на два от търговете, за да купи сградата, затова директно се пристъпва към договаряне с желаещ клиент. Явяват се трима кандидати, но офертата от 2 млн. лв. на Крънджилски е най-голяма и той печели. Запознати споделят, че трите огромни апартамента от по 180 квадрата в сградата били предназначени за Апостол Чакалов – Тоци, Ангел Галев и Пламен Христов. Достъпът до апартаментите е с изключително голямо ниво на сигурност, а първоначалният замисъл е бил сградата има денонощна жива охрана.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *