img

Благо превърна Златка Райкова в готвачка: Плеймейтката нон стоп е над печката!(Виж още)

/
/
/

Благо Георгиев завърза Златка Райкова за печката

Благо Георгиев и Златка Райкова заживяха под един покрив. В социалната мрежа серийният любовчия не спира да хвали новата си любовница, какви вкусотии върти над печката. Русата Златка била нон стоп над печката, за да угоди на най-прясната си тръпка, учудени са нейни приятелки.

Благо превърна Златка Райкова в готвачка: Плеймейтката нон стоп е над печката!(Виж още)

Благо завърза Златка Райкова за печката

Русото изкушение окончателно изхвърли багажа на ММА боецът от дома си, за да направи место на Благо Георгиев. Още в началото на лятото тя метнала куфарите на силовака от дома си в софийския квартал „Манастирски ливади”. Местото на Георги Валентинов вече е заето от нашарения футболист, издават и съседи на най-новата светска двойка.

Бившият на Русата Златка вече е със сменена адресна регистрация, пише в. „Уикенд”. Доскоро старозагорецът се водеше на адреса на екс гаджето си, на ул. Лъвски рид” в столицата. Но сега вече живее при свой приятел. С днешна дата в жилището на напомпаната силиконка се подвизава любовчията Благо Георгиев.

Бившият полузащитник не спира да се хвали в мрежата какви засукани манджи му прави най-актуалната му любовница. Уж набожният футболист качва снимки в Интернет как се кефи и облизва пръстите си от гозбите на палавата пазарджиклийка.

Преди време камерите уловиха гаджетата в жилището на Благо в Горна баня. Оказа се, че влюбените гълъбчета не живеят там, а в апартамента на Русата Златка.

До сладникавата им история се стигна, след като през март Златка Райкова получи предложение за брак от екс приятеля си Георги Валентинов. ММА боецът падна на колене пред цяла България, за да се сгоди с блондинката.

По това време тя се подвизаваше на сцената на шоуто „Като две капки вода”.Но малко след това бръмчалката му изневери с брата на чалга певеца Борис Дали-Велислав. Заради което спортягата развали годежа, но сръчната Злати не остана на сухо. А се метна в обятията на бившия ритнитопковец.

Не се знае колко дълго ще продължи връзката на двамата шавливци, но с днешна дата Благо не спира да се кефи на манджите на Злати.

Източник: www.kliuki.bg

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *