img
Home / Полезно / Древните ни учат: Купете си нова метла и направете ТОВА- ще се заринете с късмет и пари!

Древните ни учат: Купете си нова метла и направете ТОВА- ще се заринете с късмет и пари!

/
/
/
1877 Views

Как една обикновена метла може да помогне да изчистите къщата си от негативна енергия?

В европейската магия метлата не е само въздушен транспорт за вещици, а преди всичко е символ на комфорт и семейно благополучие, разбра Skandalni.

Нейните свързани снопчета са знак за единството на семейството. Когато те започнат да се разпадат, това е предвестник на потенциален конфликт. От такава метла трябва незабавно да се отървете. За да не може вашия дом да бъде напуснат от благополучието, трябва поне от време на време да метете с метлата, а не само да включвате прахосмукачката.

Метете винаги в посока към прага. Като съберете боклука на купчина, не бързайте да го изхвърляте: зад метла често се крие разтревоженият от почистването домашен дух, и вие рискувате да се отървете от него заедно с боклука.

Изчакайте половин час – нека духът се успокои и се премести на друго място.

Ако сте си купили нова метла, не я носите веднага у дома – това може да донесе неприятности, макар и малки. Отначало преметете близо до мястото, където е направена покупката, и си пожелайте си нещо, свързано с вашето семейство. То непременно ще се сбъдне, но с уговорката, че не сте прекалено алчни.

Източник: Gzona

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *