img
Home / Клюки от България / Джийсън Брад Люис мачка чаршафите на Евгени Минчев?

Джийсън Брад Люис мачка чаршафите на Евгени Минчев?

/
/
/
381 Views
Евгени Минчев и Джийсън Брад Люис
Джийсън Брад Люис е новата тръпка на Евгени Минчев

Според последните клюки от родният хайлайф, новата изгора на Евгени Минчев е нашумелият покрай „ВИП Брадър“ – Джийсън Брад Люис или Людмил Августинов, както е истинското име на екстравагантният изпълнител.

Папараците на „България днес“ са заснели паркетният лъв и неговата нова половинка, докато са отивали на романтичен обяд. Както винаги, лорд Минчев не е изневерил на стила си и както можем да видим от снимката, той се е барнал като истински принц, докато Джийсън е по-небрежно облечен – тениска, дънки и маратонки.

Само до преди няколко дни, Евгени Минчев отричаше да има връзка с някой в България, и че не си пада по Джийсън Брад Люис, но сега истината излезе наяве и двамата дори си имат личен шофьор. Близки до Евгени Минчев коментират, че той наистина не е имал никакви чувства към Людмил Августинов, а го е наел заради уменията му на графичен дизайнер, но постепенно се е разпалила искрата между двамата и сега те мачкат чаршафите взаимно.

Трябва да отбележим, че Джийсън Брад Люис е с цели 22 години по-млад от своята половинка, но това изобщо не ги смущава и вече направиха връзката си публична.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *