img
Home / Звезди / Ексклузивно! Мария чака дете от Християн Гущеров!

Ексклузивно! Мария чака дете от Християн Гущеров!

/
/
/
327 Views
Мария и Християн Гущерови
Мария зарадва Християн с бебе

Христиан Гущеров не е на себе си от радост. Това се случи, след като стана ясно, че Мария е забременяла от него, въпреки проблемите, които има чалга дивата. Близки до семейството споделят, че тази новина е зарадвала всички, и че Християн и Мария наистина били родени един за друг.

Певицата беше много уплашена, че милионерският наследник ще я зареже, ако не може да зачене от него, като дори обмисляше оплождане инвитро, но по всичко личи, че няма да се стигне до тази крайна мярка. Миньончето от „Пайнер“, е на седмото небе от кеф и в очакване на своята рожба. 33-годишната изпълнителка от Стара Загора вече има едно дете – Марая, която Християн приема като своя дъщеря, но тя никога не го е наричала татко, което със сигурност не е много приятно за него.

От семейство Гущерови са категорични, че Мария трябва да прекрати временно своята кариера и да гледа спокойно детето си, като няма да й се налага да се притеснява за финансови средства, тъй като фамилията разполага с милиони.

Християн вече е започнал да глези стабилно Мара Отварачката, а след появата на детето им, тези грижи ще се увеличат неимоверно. Да им е честито!

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *