img
Home / Клюки от България / Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа: Синоптикът помел младеж в родния Гоце Делчев

Емо Чолаков едва не убил човек в катастрофа: Синоптикът помел младеж в родния Гоце Делчев

/
/
/
72 Views

Бившият синоптик на Би Ти Ви Емил Чолаков напусна заради двойно по-голяма заплата в държавната фирма „Ръководство на въздушното движение“ на столичното летище, но продължава да пътува с градския транспорт, научи skandalni.

Макар че всеки месец се разписва на фиш за близо 10 000 лв., Емо се придвижва от дома си в квартал „Манастирски ливади” до летището с метрото.

Най-колоритният синоптик в историята на родната телевизия пътувал от вкъщи до метростанция „Сердика” с трамвай №7, а след това се прехвърлял на мотриса на метрото. Бивши колеги на Чолаков от телевизията разкриха, че той има основателна причина да не иска да сяда зад волана. И тя не е свързана с цената на бензина.

През март 2017 г. Чолаков причинил зверска катастрофа в родния си град Гоце Делчев. Тогава Емо профучал с висока скорост по централния булевард „Гоце Делчев”, досущ като някой изпечен джигит. Близо до хипермаркет „Лидл” той едва не убил млад мъж от гоцеделчевското село Брезница. Човекът се разминал на косъм.

Катастрофата била протоколирана и било издадено наказателно постановление. Случаят бил предаден на прокуратурата, която обаче така и не повдигна обвинение на синоптика. Самият Емо бил потресен от случилото се. След инцидента той няколко седмици бил в шок, а по-късно решил повече никога да не сяда зад волана. От този момент той спрял да шофира и се придвижва или с метрото, или с градския транспорт, допълват негови бивши колеги от Би Ти Ви, пише Уикенд.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *