img
Home / Живот / Ето кога СЕМ ще обяви съдбата на „Стани богат”

Ето кога СЕМ ще обяви съдбата на „Стани богат”

/
/
/
244 Views

От изхода на конкурса за нов генерален директор на БНТ зависи съдбата на емблематичната тв игра „Стани богат”, научи skandalni.

След 5 юли ще бъде посочен новият шеф на държавната медиа, а той щял да реши има ли пари БНТ пари за скъпото телевизионно шоу. Въпреки високия си рейтинг, предаването с водещ актьорът Михаил Билалов излизало твърде скъпо на държавната телевизия. Заснемането на един епизод гълтало 22 000 лв. В последното за сезона издание на „Стани богат” преди няколко дни водещият Михаил Билалов се сбогува със зрителите и обеща да се видят отново наесен.

„Имаме няколко предварително заснети епизода.

Според сегашната програмна схема „Стани богат” ще се завърне по БНТ от 9 септември”, обясниха от „Сан Стефано” 29. Както „Уикенд” вече писа, в същото време новите собственици на Нова телевизия преговаряли чрез програмния директор на канала с „Ендемол” да си върнат шоуто с водещ Ники Кънчев. Ерудираният журналист се надявал след избора на нов директор на БНТ да не се отпуснат пари за новия сезон на шоуто и Нова да продължи да излъчва „Стани богат”, както правеше в продължение на 17 години, пише „Уикенд“.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *