img
Home / Астро / Ето кои зодии живеят най-дълго

Ето кои зодии живеят най-дълго

/
/
/
224 Views

Астролозите успяха да изяснят връзката между зодиакалните знаци и продължителността на живот и посочиха зодиите, които ще доживеят до дълбоки старини, научи skandalni.

За да достигнат до заключенията си, експертите са проучили в детайли живота на повече 60 000 души от различни точки на света. В резултат на това са установили, че на продължителен живот могат да се радват хората, родени под знака на зодия Телец. А най-кратко живеят представителите на зодия Скорпион.

Резултатите от проучването са различни за двата пола. Например, сред мъжете на най-дълъг живот се радват представителите на зодия Телец (81, 5 години), Овен (79 години), Близнаци (78 години), Козирог (77, 5 години), Дева (76, 5 години), Лъв (74 години), Везни (73 години), Водолей и Риби (71 години). По-малко от 70 години живеят представителите на зодия Рак, Стрелец и Скорпион.

Що се отнася до дамите – картината е малко по-различна. Известно е, че представителките на нежния пол живеят по-дълго от мъжете. Ако зодиакалният знак предразполага, то една жена може да живее и повече от 100 години.

Според данните на специалистите, на най-дълъг живот се радват дамите от зодия Телец, Близнаци, Дева и Козирог. Според статистиката, обикновено те доживяват до 90 и повече години. Що се отнася до представителките на другите зодии – техният живот продължава средно до 70-80 години. Най-лошо е положението при Скорпионите, които живеят едва 63 години.

Къде се крие закономерността? Защо зодиакалният знак влияе на продължителността на живота ни? Астролозите са намерили отговор и на този въпрос! Всеки зодиакален знак си има свои особености и е предразположен към едни или други заболявания.

Ето ги и слабите места на различните зодии, които могат да им навлекат огромни здравословни проблеми и да скъсят значително живота им:

Овен – стрес и физическо натоварване

Телец – затлъстяване, заболявания на половата система, на черния дроб и бъбреците

Близнаци – прекалена слабост

Рак – онкологични заболявания

Лъв – проблеми с очите

Дева – заболяване на червата

Везни – повишена влажност и студ

Скорпион – не са устойчиви на стрес и не желаят да се лекуват

Стрелец – радикулит и ревматизъм

Козирог – проблеми със ставите

Водолей – проблеми с алкохола

Риби – голяма опасност крият ситуациите, свързани с вода

Знаейки слабите си места, всеки може да съхрани здравето си по-дълго и да удължи живота

Източник: jenata.blitz

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *