img
Home / Клюки от България / Ето коя ще замести Гала в На Кафе

Ето коя ще замести Гала в На Кафе

/
/
/
1057 Views

В „На кафе“ по Нова Телевизия излъчиха специален репортаж с топ дизайнерката Мегз, видя skandalni.

Припомняме, че през последните 5 месеца откакто стана инцидента с половинката ѝ транспортния бос Румен Рончев, Каканашева отказва интервюта на всички телевизии и се включи единствено в ексклузивно интервю на връх католическия Великден по БТВ с редица претенции и уговорки.

Причината да приеме краткия репортаж в “На кафе” вчера била именно Кристина Патрашкова. Патрашкова, която от години не крие скоя ще замести Гала в На Кафеимпатиите си към хъс и устрема на амбициозното миньонче уверила Мегз, че в интервюто няма да има нищо жълто и че ще си говорят само по женски теми и риалитито ѝ.

Също й обещала да орежат вдичко, което не се понрави на вкуса на модната принцеса. Патрашкова не пропусна в ефир да похвали колко компетентна е Мегз по всички теми и колко интересни гледни точки изказва.

 

Злите езици коментират, че екипът на Гала отдавна ухажва Мегз за постоянен коментатор в студиото. За тази идея най-много натискали Патрашкова и Гала, защото и двете имат много голям телевизионен и медиен нюх и знаят колко много съдържание и ексклузивност би донесла най-популярната риалити звезда у нас на предаването.

Типично в неин стил, обаче, Мегз имала изисквания и претенции до небето и темата все още била едва в първоначални преговори, пише show.blitz.bg.

Източник: Марица

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *