img
Home / Клюки от България / Ето защо Джино и Джена са се разделили!

Ето защо Джино и Джена са се разделили!

/
/
/
251 Views
Истината за раздялата между Джино и Джена
Причината е, че двамата намирали все по-малко време да бъдат заедно.

Мениджърът на Джино Бианкалана говори пред вестник „ШОУ“ за раздялата между Джино и Джена. До този момент не се знаеше истинската причина за техните взаимоотношения. Краси Куртев, който от 20 години е в САЩ и е личен мениджър на Джино внесе яснота по този въпрос.

Той потвърди, че Джино и Джена са били безкрайно щастливи и дори участникът в Биг Брадър е подарил годежен пръстен на фолк певицата на стойност 48 000 долара. В крайна сметка обаче, се разделили заради професионалните си ангажименти. Джино никога нямало да остави бизнесът и семейството си в САЩ, а Джена тъкмо прогресирала в родният шоубизнес и не желаела да слага край на кариерата си.

Раздялата станала факт преди 8 месеца, когато двамата се обединили около мнението, че няма как да я карат така повече. Куртев посочи, че Джена не е знаела за влизането му в Биг Брадър, а Джино в никакъв случай не го правел заради нея. Според мениджърът му, може би той има някакъв комплекс, че не е достатъчно познат в родината си, сравнение с популярността, която има в САЩ.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *