img
Home / Клюки от света / Европейски сайтове за пазаруване на парфюми

Европейски сайтове за пазаруване на парфюми

/
/
/
1144 Views

Магазини за парфюмиИнтернет пространството помага на всеки човек да стигне до всяка точка от планетата. Това означава, че няма граници и за пазаруването. Покрай търсенето и обсъждането на проблема с квалитетните и сигурни сайтове в Европа, от които можем да си купим оригинални парфюми, стигнахме до следния списък.

Ще започнем с родното. От parfium.bg наскоро ни изненадаха с перфектна нова визия и обогатен асортимент. Мога открито да гарантирам, че ароматите, които сайта предлага, са оригинални, а обслужването професионално и коректно. Директният чат позволява да се допитате и да направите справка дали изборът ви е правилен или да ви бъде оказано съдействие за поръчката.

Продължаваме с FragranceX. Тук се продават много редки парфюми или аромати, които нямат внос в страната. Продуктите се предлагат на невероятни цени и в различни разфасовки, което е значително предимство. Качеството е неоспоримо.

Европейски онлайн магазин

Не необходимо да се регистрирате, но е препоръчително да запишете имейл адреса си, за да вземете талони за безплатна доставка, след което се пазарува.

Доставката е 15$ до България. Но често се изпращат кодове за доставка без пари, които идват на оставения имейл. Доставката отнема 10-14 дена.

Изисква се плащане с кредитна карта или чрез PayPal. Поръчаните продукти пристигат от Америка и се плаща мито и ДДС.

 Fragrance direct  e английски сайт за аромати и козметика. Предимството на този сайт е невероятно бързата доставка. Цената до тук е само 2,50 лири. Плащането се с кредитна карта. Поръчката идва сравнително бързо, в рамките на 4-5 дена и се взима от пощата.

Fragrance directСайтът  предлага изключително изгодни оферти и фантастични намаления. На тези, които се регистрират се изпращат и рекламни материали с информация за актуалните намаления. При поръчката на няколко неща наведнъж е възможно доставката да е пакетирана в два или повече пакета. Може би е заради цената на доставката. Лошото е, че от сайта не дават информация, че поръчката е пусната в два колета и това може да ви обърка при отварянето.

У нас Strawberry е познат повече като Ягодката или само Я. Сайта предлага продукти на много добри цени и е безкрайно коректен в отношенията си с клиентите. Доставката за стоките е безплатна, като изключение правят парфюмите. Срокът на доставка не надвишава 10-14 работни дни. Плаща се с  карта или чрез PayPal.

Сайта прави намаления за лоялни клиенти, а при повече на брой на поръчките можете да получите до 10% отстъпка и допълнителни бонуси.

Доставките се правят от Хонг Конг.

Това са основните сайтове, на които препоръчваме да се доверите, ако имате личен опит, можете да се основете на него.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *