img
Home / Клюки от България / Гала напуска Стефан след ВИП Брадър! Разкрила изневяра

Гала напуска Стефан след ВИП Брадър! Разкрила изневяра

/
/
/
330 Views

Гала и Стефан се разделят
Гала била бясна на мъжа си Стефан и се чудела дали да не го изпъди от общия им дом веднага след финала на „ВИП Брадър“.

До крайното решение стигнала, след като докопала мобилния телефон на половинката си и се натъкнала на негови любовни кореспонденции с други жени. При влизането си в риалити шоуто Стефан бил задължен да остави апарата навън, като той, естествено, го поверил на жена си, която го отнесла у дома. Гала нямала намерение да бърника в телефона на любимия си, но женското й любопитство надделяло и тя се изкушила да провери съобщенията в профилите му в социалните мрежи, писа „Ретро“.

Тв звездата с изненада открила, че Стефан от месеци флиртувал, уж невинно, със свои интернет ухажорки. Водещата изпаднала в шок и неистов плач и започнала да звъни на най-близките си приятели, за да им иска съвет как да постъпи. Всички били на различно мнение, но в крайна сметка тя като се посвестила, решила да изчака до финала на „ВИП Брадър“ и чак тогава да му търси сметка.

Подобна случка имало и преди, но Стефан знаел как да манипулира Гала и затова тя му простила. Тяхното запознанство също е възникнало по този начин – докато бизнесменът бил още женен двамата започнали SMS кореспонденция. След като започнали да хлътват през чата двамата се срещнали, няколко дни след което решили да напуснат тогавашните си половинки и да заживеят заедно.

Марица

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *