img
Home / Клюки от България / Ирина Милянкова потвърди раздялата с втория си мъж: Манекенката гледа сама шестте си деца

Ирина Милянкова потвърди раздялата с втория си мъж: Манекенката гледа сама шестте си деца

/
/
/
137 Views

Скандалната моделка Ирена Милянкова потвърди слуховете, че се е разделила и с втория си мъж – брокерът на недвижими имоти Никола Чолаков, научи skandalni.

Тя не пожела да разкрие причините, довели до раздялата им, но заяви, че е в прекрасни отношения и с двамата бащи на децата си. „Радвам се, че успяхме да запазим приятелска солидарност“, заяви Милянкова.

С Никола се запознават по време на интервю за работа. „Бях поканен в гръцка компания, която тя напускаше, а аз бях одобрен за нейното място. Ирена ме обучи и въведе във фирмата. След като тя напусна, аз не започнах в компанията поради други причини. Опитахме се да работим заедно, по съвместни проекти. Пак заедно продължихме и така полека-лека станахме двойка“, разказвал е Никола.

С Ирена се ожениха през 2018 година, месец след като станаха родители на дъщеря си Виктория. Малката им наследница Лилия пък е на 18 месеца. Най-голямата дъщеря на Милянкова от първия й брак с Росен Чолова, който беше арестуван по обвинения в сводничество и склоняване към проституция, е на 18 години. Мелани Роуз вече смело върви по стъпките на майка си на модния подиум.

Брат й Уилям пък тренира бокс и вече има няколко спечелени титли. От връзката си с Чолата, с когото се разделиха преди 6 години, има още две деца. От скоро Ирена следва социална предагогика и редува лекциите и фотосесиите с грижите за всичките си деца като бащите им помагат понякога.

След раздялата си с Никола напусна агенцията за недвижими имоти. Климата вкъщи тя описва като „джунгла“, в която Мелани Роуз и Уилям й помагат много. „Понякога съм истинска атракция с толкова деца. Общият период, в който съм кърмила всички, е 8 години. И продължвам“, разказва моделката, пише Галерия.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *