img
Home / Клюки от света / Ислямисти от „ИД“ екзекутираха човек с базука 18+ (ВИДЕО)

Ислямисти от „ИД“ екзекутираха човек с базука 18+ (ВИДЕО)

/
/
/
286 Views
Ислямска държава
Ислямска държава започна екзекуции с базука

Ислямистите сложиха край на екзекуциите с автомати и ножове. Варварството и зверството им достигна нови висоти, след като членове на групировката взривиха с базука мъж на парчета. Из мрежата вече се върти шокиращото видео от потресаващия акт на нечовечност.

Кадрите показват как клетникът избухва в огнено кълбо, след като снарядът, който е разработен за взривяване на танкове, стига до него. Следват възгласи на радост и скандиране на „Аллах е велик!”. Докато се приближават към останките на мъжа, ислямистите продължават да стрелят по тях със своите оръжия.

Оказва се обаче, че това не е всичко. Ислямистите започват да танцуват около останките на мъжа и се редуват да го ритат. Това видео беше разпространено от „Ракка е изколвана бавно” – антиислямистка група. От клипа се разбира, че взривеният мъж е екзекутиран, защото се е сражавал срещу „Ислямска държава”.

По-рано стана ясно, че екзекутирани от екстремистите от радикалната групировка „Ислямска държава” са 17 заложници в превзетия древен град Палмира. Обезглавени от тях са били най-малко четирима. Всички жертви на ислямистите са обвинени в сътрудничество със сирийското правителство.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *