img

Изборът на дантелена рокля – неустоима женственост или скандалност?

/
/
/

дантелена рокляРазнообразието от модели и стилове рокли от дантели е така многообразно, че възниква въпросът – какво да изберем? Особено, когато става въпрос за жени с форма и възраст над 50. Всеки от нас има някои характеристики във фигурата, която не бихме искали да рекламираме. В онлайн магазина за дрехи за жени всички модели на дантелени рокли вземат предвид изискванията на великолепни жени. Вижте сред тях и кои са моделите, които привличат погледите на мъжете: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/кои-дамски-дрехи-привличат-погледите.

  1. Роклята трябва да бъде направена от дантелен. В този случай тя ще се вписва перфектно във фигурата и няма да предизвика дискомфорт.
  2. Необходимо е да се вземат под внимание индивидуалните особености: ако трябва да се съсредоточи върху фигура бедра и горната част, по-елегантен, набор и да изберете рокля, която прегръща и подчертава красивото деколте, с разкроена пола. За да скриете корема, трябва да изберете рокля с леко висока талия. Роклите с драперии около кръста също ще изглеждат добре. Има много нюанси, създадени, за да представят вашата фигура в печеливша светлина.
  3. Обърнете внимание на дължината на роклята, по съвсем тактичен начин: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/171-коко-тактичен.

Ако имате красиви крака – не се колебайте, изберете рокли с по-къси модели: до коляното или точно под тях.

  1. Ако изберете дантелена рокля за всеки ден, тогава не трябва да бъде дълга до пода. Дългата дантелена рокля може да бъде вечерна! Обърнете внимание на подробностите. В деня на нейното обличане, не трябва да прекалявате с бижутата. Също така, ако ще носите рокля за дневно събитие, такава не трябва да е в тъмен цвят. Тъмната дантела е свързана с вечерта.

Какви аксесоари са подходящи за дантелената рокля?

За дантелена рокля прилягат различни аксесоари, в зависимост от това, какво изображение искате да създадете.

За вечерния тоалет е добре да знаете, че такъв не трябва да се ограничава в избора и полета на фантазията. Например, тук има модели дамска рокля в стила на 50-те. Сред тях може да откриете вечерна коктейлна рокля. С която ще изглеждате страхотно. Добавете обувки и бижута Swarovski. На върха на изображението, отделете време и професионализъм за грим с червено червило и стила на 50-те. Изображението на романтична и секси момичешка героиня е готово!

За по-свободен и не ангажиращ стил, изберете семпла рокля и лек грим с блясък на устните, леко навийте косата, носете удобни обувки с ниска пета – в тази комбинация може да отидете на работа, разходка и т.н. Също така, тази рокля може леко да се трансформира за романтична вечер, добавяйки по-интензивен грим, обувки или сандали с висок ток, красив аксесоар и модерна чанта.

Коментирай чрез Facebook
Изборът на дантелена рокля – неустоима женственост или скандалност?
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *