img

Как най-правилно да използваме мастерон?

/
/
/

СкалатаМастеронът е инжекционен анаболен стероид, предназначен за по-съвършено очертаване на релефа на мускулите, засилване на тяхната плътност, увеличаване на твърдостта и обема им. Действието му е подобно на това на винстрола, но не изсушава прекомерно ставите, като по този начин намалява рисковете от травми. Дериват е на дихидротестостерона, без да предизвиква ароматизация. Не задържа течности. Предпочитан е за включване в анаболно-стероидните цикли, насочени към засилено очертаване на мускулния релеф.

Активното вещество на препарата е Дростанолон пропионат (Drostanolone propionate). Времетраенето на максималната му активност е 6 денонощия. Като средна доза се препоръчва инжектиране на 300 до 500 мг седмично, в зависимост от степента на напредналост на атлета и индивидуалната му кондиция. Мастеронът не задържа течности. Той не провокира поява на акне, повишаване на кръвното налягане, ароматизация и гинекомастия.

Препаратът не е сред анаболите с най-силно действие по отношение на натрупването на мускулна маса. Обемите мускули, които се получават под негово въздействие, обаче, са чисти и „сухи“ (без излишни течности), плътни и с подсилена здравина.
Инжектира се минимум веднъж на 24 часа до 1 мл/100 мг. Действието му наподобява това на примоболана (Primobolan), като разликата е, че въздейства по-кратко време. Един от предпочитаните спортни медикаменти за напреднали и професионални атлети – които вече притежават натрупана мускулна маса и акцентират повече върху качеството и релефа на мускулатурата. Независимо от това, мастеронът е твърде подходящ и за начинаещи бодибилдъри, защото могат да бъдат спокойни по отношение на възможни странични ефекти.

Препоръчително е по-напредналите любители и професионални културисти да приемат мастерон в комбинация с тренболон енантат или три-тренболон. Това съчетание гарантира натрупване на впечатляващо количество мускулна маса, увеличаване на силата и изгаряне на излишните мазнини.

По принцип най-добрите съчетания на мастерона са следните:
– мастерон, станозолол и туринабол;
– мастерон и туринабол;
– мастерон, туринабол и тренболон енантат;
– мастерон, анавар и винстрол.

С помощта на тези инжекционни анаболни стероиди се осигурява натрупването на суха и стегната мускулна маса.
Важни качества на мастерона, които насочват към него вниманието на бодибилдърите, включително на неопитните и начинаещите, са следните:
– приема се леко от организма на атлета;
– не задържа излишни количества вода;
– не предизвиква странични ефекти като ароматизация и гинекомастия.

Анаболно-стероидния цикъл с мастерон е подходящ за младите атлети поради мекото си въздействие, безвредност, улеснено придобиване на чиста и качествена мускулна маса. Добрите цикли с мастерон включват още качествени орални стероиди като туринабол или оксандролон, както и инжекционни – най-добре тестостерон или тренболон. Класическа комбинация на мастерона е с оралния анабол оксандролон – едно съчетание, безопасно откъм възможни странични ефекти и лесно за приемане от организма. По този начин се поддържа и вече налична голяма мускулна маса, придобита под въздействието на по-силни анаболни препарати.

Коментирай чрез Facebook
Как най-правилно да използваме мастерон?
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *