img
Home / Звезди / Какво се случва между Фики и Николета?

Какво се случва между Фики и Николета?

/
/
/
489 Views
Фики Стораро и Николета Лозанова
Фики Стораро и Николета Лозанова опасно близо?

Фики Стораро призн, че с Николета му е хубаво и че тя е страхотна. Наследникът на Тони Стораро добави още, че когато са били заедно под душа е изпитал доста силни емоции.

Певецът каза още, че по време на снимките на клип „Секс за ден” е имал възможност да опознае плеймейтката и са се забавлявали много заедно.

Фики проговори и за мелето отпреди няколко месеца, когато Бирмата му налетя в дискотека. Той разкри, че всъщност бой не е имало. Фики споделя, че в онази вечер са се забавлявали, но бившият на Преслава – Бирмата, изскочил с охраната си. Тогава гардовете на заведението го спрели и изкарали певеца навън, така че не се стигнало до бой. Стораро добави още, че се познавали с Бирмата и според него бил готин пич, но по всяка вероятност в онази вечер бил прекалил с някои неща. Загатна и че между него и Преслава няма любовна история засега, но не се знае какво щяло да се случи след време.

По отношение на слуховете, че с Галин са в лоши отношения, Фики реши да не навлиза в интриги и не пожела да коментира твърденията, че колегата му е поръчал освиркванията срещу него на наградите на Пайнер. Намекна също, че Галин е избрал може би грешна професия, тъй като феновете му го харесват като модел, но щом ги има, да продължавал да пее.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *