img
Home / Клюки от България / Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

/
/
/
246 Views

2018 година ще остане завинаги в паметта на няколко влюбени двойки в Бургас, които се врекоха във вечна обич и вярност пред Бог и пред света. Сред тях има популярни имена от политическия живот на морския град, но в историята ще остане и първата лесбо сватба.

Няма как да не отбележим и последния брак в меката на любовта в Бургас – хотел „България”, преди започването на голямото преустройство на емблематичната сграда в центъра на града, пише „Флагман“

Лидерът на Сдружение „Младежки глас” Тодор Йосифов и имиджмейкърът Христина Недева превърнаха 10 юни в най-специалния ден в живота им. Влюбената двойка се врече във вечна вярност край брега на морето и увенча любовта си пред близки и приятели. Кумове на новото светско семейство в Бургас са общинският съветник от ГЕРБ и най-добър приятел на Тошко – Антон Берданков, и неговата половинка Камелия Димитрова, която пък е ръководител на Младежкия информационно-консултативен център „Гласът на младите”-Бургас. Сред шаферките на разкошната сватба бе забелязано и друго политическо лице – Галя Василева, която е най-младият депутат от ГЕРБ и сестра на жениха.

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Тодор Йосифов и  Христина Недева

Първото лесбо бракосъчение между 25-годишната Диляна от Бургас и 41-годишната Вяра разбуни сериозно духовете в обществото. Въпреки това двете жени се врекоха във вечна любов в края на май и оттогава живеят щастливо. Срещу лесбо двойката се изсипа дъжд от упреци и критики, но тя продължи напред със силата на истинската обич. Днес, месеци по-късно хомосекс семейството очаква своята първа рожба. Малчуганът трябва да се появи точно година след сватбата. Зачатието се случило чрез анонимно донорство. На него се подложила 25-годишната Диляна, която е „нежната“ половинка от семейството и ще износи плода. В момента тя е бременна между 3-и и 4-и месец. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Двете лесбийки сбъдват обещанието си, че ще работят за наследник и казват, че предпочитат детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му даде свобода само да избере пътя си.

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Диляна и Вяра

В разгара на лятото под венчилото след брат си Тошко мина и самата Галя Василева. За място на сватбения ритуал Галя и партньорът й Станислав избраха винарския комплекс Шато Медово. Кума на булката бе близката й приятелка Яна Вангелова, която е председател на Националното представителство на студентските съвети. Така през юли Галя Василева каза заветното „Да” и днес вече носи фамилията Желязкова.

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Галя Желязкова и Станислав Желязков

През февруари в Поморие пък друга двойка реши да се врече за втори път в любов. На Сирни Заговезни – 18 февруари, Пенка и Ангел Сотирови отбелязаха 50-годишнината от своя брак и отново си казаха най-милото „Да”. В присъствието на своите близки двамата не само си дадоха прошка, но и обещание, че още толкова години ще останат неразделни. Семейство Сотирови за втори път подписаха свидетелството за брак,  определяйки го шеговито като „свидетелство за търпимост”. Пенка и Ангел споделят, че най-голямото им богатство са децата: Нашите син и дъщеря, нашите три внучки и една правнучка означават, че сме оставили добра диря в съвместния ни живот.

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Ангел и Пенка

А в края на годината бе и една не толкова звездна, но запомняща се сватба – последното бракосъчетание в емблемата на любовта в Бургас – х-л „България“.  Известните имена в организирането на сватбени тържества видеооператорът Иво Вартанян, фотографът Росен Георгиев и диджеят Иван Тодоров дълго ще си спомнят хубавите моменти с хиляди влюбени двойки между стените на хотел „България”.

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Иво Вартанян (по средата), Росен Георгиев (вдясно) и Иван Тодоров (вляво)

Красота и блясък! Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *