img
Home / Клюки от България / Културист-педераст влиза в Биг Брадър

Културист-педераст влиза в Биг Брадър

/
/
/
817 Views
Гей културист влиза в Биг Брадър
Продуцентите отново намериха с какво да изненадат зрителите.

Европейски шампион по културизъм и фитнес, който неотдавна живее с мъж, е голямата бомба, която „Биг Брадър” е подготвил за зрителите в новия си сезон, разбра HotArena!

 Информацията издадоха източници в най-рейтинговото предаване в родния ефир пред „Уикенд“. Шоуто стартира в понеделник, 17 август и продуцентите отсега плетат интригите.

 Най-колоритният участник, който влиза в Къщата, е 29-годишния професионален културист Тихомир Рангелов. Той е сред най-големите звезди на българския фитнес и дори печели престижното второ място на европейско първенство за силови атлети.

 Внезапно, точно когато е на върха, Тихомир осъзнава, че не е щастлив с живота, който води. Той открива, че е гей и спира да общува интимно с жени. От 3 години културиста, който тежи над 110 килограма и е истинска планина от мускули, живее на семейни начала с любовника си и казва, че никога не е бил по-щастлив.

 Приятелите и семейството на Тихомир знаят за метаморфозата му, но сега той иска официално да обяви пред цяла България ориентацията си. Баща му е доста притеснен, но въпреки това приема сина си такъв, какъвто е.

 Макар и само на 29 години, житейският път на фитнес маниака е изпълнен с много драматизъм и емоции. На 7-годишна възраст той губи майка си и грижата за него е поверена на детегледачка, която обаче започва системно да го малтретира. Този етап от живота му не успява да го пречупи, а само го прави оцеляващ тип. Решен е да се докаже на всяка цена – завършва образование с отличие, започва успешен частен бизнес и едновременно с това се занимава професионално с фитнес.

 Тихомир Рангелов влиза в Къщата на „Биг Брадър” с мисия – да покаже според него истинското лице на хомосексуалистите – „интелигентни и добре изглеждащи млади хора, които постигат целите си с много упоритост, имат добро сърце и богата емоционалност”. Самият той обича домакинската работа, не е конфликтен, не се определя като лидер, а като защитник на по-слабите.

 Според медийни наблюдатели Тихомир Рангелов едва ли ще успее да стигне до финала, но със сигурност ще е любопитен на зрителите в първите седмици от шоуто. Сред останалите участници има няколко сексбомби, както и травестит.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *