img
Home / Клюки от света / Лепа Брена издаде подробности от личния си живот

Лепа Брена издаде подробности от личния си живот

/
/
/
233 Views

Лепа Брена посъветвала снаха си да не готви, научи skandalni.

Лепа Брена не обича да готви. Певицата е на прага на 60-те, а благодарение на добрите гени, здравословния начин на живот и ежедневните упражнения е удостоена с титлата „Най-секси баба на Балканите“.

Неотдавна Лепа Брена разкри как се поддържа във форма. Певицата спазва специална диета и нито за миг не се отклонява от нея. Вечер Брена яде овесени ядки с ленено семе в комбинация в малини и къпини, призна самата тя за „Хит Информер“. Певицата споделя също, че е изхвърлила всички млечни продукти от менюто си.

Брена комбинира здравословния си хранителен режим с много упражнения. Всяка сутрин Брена прави йога, а денят си завършва с една и съща вечеря. Певицата признава още, че през годините се е научила да „бъде умерена с храната и да избягва много балкански удоволствия“, както и че с годините яде все по-малко месо.

Лепа Брена споделя и че не обича да се застоява в кухнята, а по-добрият готвач в тях е съпругът и Слободан Живойнович. Все пак певицата може да готви, но смята това за губене на време. „Мама ме научи да готвя, това беше нещо задължително. Трябваше да знам всичко, но това, за което мога да платя, не искам да го работя. Искам хубаво подредена маса и някой да ми сготви и да ми го донесе. Докато съм жива, мога да си го позволя.

По-добре да платя на готвачка, отколкото да губя време за нещо, което ще се изяде за половин час. Не е нужно да съм най-добра и да правя всичко перфектно“, казва Лепа Брена.

Певицата посъветвала и снаха си Александра Прийович да не се натоварва с готвене, а да се отдаде на грижите за бебето. Според Брена по-важно е майката да прекарва време с детето си и да създават спомени заедно, от това да си губи времето в кухнята, пише skopje24.mk.

kliuki.ws

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *