img
Home / Клюки от България / Любо Нейков вкара осиновената си щерка в „Откраднат живот“

Любо Нейков вкара осиновената си щерка в „Откраднат живот“

/
/
/
296 Views

Любо Нейков сбъднал мечтата на осиновената си дъщеря Ина да изгрее на малкия екран, научи skandalni. Зрителите на „Откраднат живот“ предстои да видят наследничката на актьора в сцени в операционните зали.

Докато била на терен, девойката се чувствала изключително развълнувана, защото най-после имала шанса не само да се докосне, а и да застане рамо до рамо на снимачната площадка с най-харесваните от нея звезди. Докторската сага била любимият ѝ сериал не само защото се снима от продуцентската компания на Любо и Евтим Милошев, но и защото самата тя е медицинско лице по професия.

Ина е част от акушерския екип на „Майчин дом“ и атмосферата в операционната зала, униформите и медицинските инструменти никак не били необичайни за нея. Въпреки че избрала да бъде медик, все пак имала таланта на Нейков, нищо че не му е биологична дъщеря.

Осиновената щерка на Любо Нейков

Всъщност девойката е дете на починалия през 2013 г. брат на актьора.

От години Любо се грижи за нея и дори се разбра, че е официализирал нещата, като подал документи за попечителство и според процедурата се водел официален настойник на племенницата си Ина. „Още след трагичната смърт на Цветан, който си отиде без време от инфаркт, Любо осинови детето му. Тогава момичето беше само на 16 години и той я взе да живее у тях, за да ѝ бъде по-леко“, разказват съседи на шефа на „Комиците“ от родния му Червен бряг.

И до ден днешен Ина обитавала жилището на Нейков в столицата заедно със съпругата му Гинка и биологичната му дъщеря Анна. Въпреки голямата възрастова разлика двете момичета се обичали като кръвни сестри.

Малката не спирала да подражава на кака си Ина, която винаги отменяла родителите ѝ в отглеждането, когато имали професионални ангажименти или просто искали да вечерят в ресторант насаме.

Ретро

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *