img
Home / Клюки от света / Мадона давала 20 млн. за бебе: Вижте на кого е предложила сумата

Мадона давала 20 млн. за бебе: Вижте на кого е предложила сумата

/
/
/
156 Views

Да направиш бебе на Мадона, струва 20 милиона долара, научи skandalni. Такова предложение получил петкратният шампион в НБА Денис Родман от световната поп икона в средата на 90-те години.

Самият Родман описва, как през 1993 г. Мадона му позвънила по телефона от Ню Йорк, докато той бил в едно от казината на Лас Вегас. Тя ми каза: „Денис, аз съм в овулация“. Попитах я какво е това. А по това време ѝ помагах да забременее. Отговорих, че ще бъда при нея след пет часа, но в същото време помолих да ми запазят масата за игра на карти.

След това тръгнах към летището и се качих на изпратения от Мадона частен самолет, прелетях до Ню Йорк, отидох в дома ѝ, направих каквото трябваше, върнах се обратно на летището, прелетях до Лас Вегас и продължих да играя. Това е съвсем истинска история!“.

Всичко това 58-годишният Родман споделил в интервю за радио Sport24.

Родман обяснил още, че Мадона му предложила 20 млн. долара, ако забременее и роди дете от него. Тогава обаче не се получило. Три години по-късно певицата родила дъщеря си Лурдес, баща на която е кубинският треньор по фитнес Карлос Леон, който е по-млад от нея с осем години.

Денис Родман предполага, че Леон също е бил мотивиран с прилична сума.

Ретро

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *