img
Home / Клюки от света / Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

/
/
/
337 Views

Дори и най-добрите си биели инжекции, за да издържат на снимките

Големият полов орган не е единственото нещо, което е важно за успеха в порно индустрията. Порно актьорите най-накрая открих това, което непрекъснато изискват от тях по време на снимките, без което никой в гилдията не може да стане успешен.

Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

Актьорът и продуцент Адам Глейзър, известен със своя псевдоним Сиймур Бейтс, разкри доколко надареността е наистина толкова важна.

„Средната дължина на пениса в порно индустрията е 20 сантиметра.“ Рядкост е, когато порно-актьорите имат по-малки пениси, мнозинството надвишава този размер „, казва той за Men’s Health.

Освен дължината на „инструмента“, порно актьорите смятат, че е важно и бързо да се постигне ерекция.

„Трябва да постигнете ерекция в най-кратък срок, без значение колко много хора са около вас в момента. Нашата задача е да направим актрисата да изглежда най-добре и да се наслаждаваме на секса, а ерекцията е неразделна част от нея. В мига, в който си свалим панталоните, нашият пенис трябва да бъде вдигнат „, разкрива порно актьорът Джеймс Дийн.

Глейзър, който е режисьор на порно филми, казва, че снимането на порно, като правило, продължава до два часа, а в този период порно-актьорът трябва да има ерекция.

„Човекът, който участва в заснемането на порно филми, трябва да има ерекция постоянно, дори и при кратките почивки в снимането, които продължават 10 минути“, каза той. С него се съгласи и актьорът Райън Дрилър.

Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

„Издържливостта е много по-важна от размера на пениса“, казва той. „Актьорите знаят, че става много тежко след един час снимки, което означава, че дори те естествено имат добра издръжливост, те често трябва да пият Виагра“.

Някои актьори дори си бият инжекции в пениса за да издържат по време на снимките“, призна британецът.

Мъжете в порно-индустрията разказаха колко изтощителна е работата им

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *