img
Home / Клюки от света / Меган Маркъл го закъса с парите (Тръгна с дрехи евтинджос)

Меган Маркъл го закъса с парите (Тръгна с дрехи евтинджос)

/
/
/
326 Views

Меган Маркъл се принуди да ограничи разходите си, след като й намалиха бюджета

Откакто се омъжи за принц Хари, Меган Маркъл постоянно е критикувана, че харчи повече пари за дрехи и от кралицата. А в британския двор такова нещо не се толерира. Последните месеци медиите бяха заети да обсъждат чантите от по 12 — 15 хиляди лири, палтата по 3 — 4 бона и дизайнерските рокли, които не слизаха под 1000 лири надолу.

Това бързо бе прекратено от кралските финансисти, които бързо намалиха бюджета на новата херцогиня. На последното си появяване за обществен ангажимент, Меган се появи с рокля за 24 лири, чанта за 200 и палто за по-малко от 2000 лири. Дори обувките й бяха доста по-евтини от тези, които носеше досега.

Херцогинята на Съсекс си навлече недоволството на британците и най-вече на пресата, защото се впусна да харчи цяло състояние за гардероба си. При това се появяваше с дрехи и аксесоари за безумни суми, на места, където подобна показност не е желателна.

Говори се, че кралица Елизабет сериозно е поговорила със снаха си и я е предупредила да не се увлича. Дори нещо повече — ограничила е сериозно бюджета й за дрехи.

По тази причина на Меган й се наложи да се ограничи в разходите за облекло. Херцогинята разполага и с лично състояние от 5 милиона, но не е много ясно какво се случва с него. Любопитна подробност е, че новите ограничения в нейния гардероб върнаха вниманието към Кейт. Херцогинята на Кеймбридж показа, че може да изглежда перфектно и в не особено скъпи тоалети. Гардеробът й за събитие в операта бе едва 3000 лири, като част от аксесоарите носи за пореден път. Най-скъпата част от тоалета й бяха диамантени обеци, подарък от принц Уилям, на стойност 5000 лири.

Както изглежда прословутото скъперничество на „Фирмата“ най-после се е проявило. И двете херцогини са били инструктирани да са по-внимателни в разходите си.

Източник: www.kliuki.net

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *