img
Home / Клюки от света / Мелания към Деси Радева: Много си красива

Мелания към Деси Радева: Много си красива

/
/
/
411 Views

Мелания Тръмп прави комплимент на президентшата Десислава Радева, научи skandalni.

Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец против уроки – отбелязва „Уикенд“. Вместо да се закичи с някои скъпо бижу за срещата с Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, жената на президента Румен Радев си върза червен конец – пише вестникът.

Президентът на САЩ и жена му дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН. На приема в Ню Йорк присъства и семейство Радеви, като четиримата се снимаха за спомен, както се прави по протокол. Деси Радева бе вързала червения конец на лявата си ръка. Тя блестеше в целия си блясък до Мелания Тръмп. Двете дами си разменили няколко любезности, разказаха хора от делегацията в Ню Йорк.

„Много си елегантни и красива“ – направила й комплимент Мелания Тръмп.

Радева върнала милия комплимент.

Президентшата бе облечена в елегантна синя рокля, препасана с червена лента през кръста, и лилави обувки в добавка. Мелания път по традиция бе с черна рокля до земята на любимия ѝ дизайнер Ралф Лорън.

За първи път съпругата на държавния ни глава бе забелязана с амулета против зли сили на старта на благотворителната кампания по случай „Българската Коледа“ в края на миналата година. Явно тя го носи непрекъснато оттогава.

kliuki.ws

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *