img

Мръсни номера! Анджелина Джоли е готова да разкъса Брад със скандални сексуални разкрития

/
/
/

Адвокатите на Джоли са готови да го разкъсат в съда, но бившият говорител на актьора направи изявление, в което съобщи истината. А тя е доста по-различна, както се оказа.

„Става въпрос за случай от времето на снимките на филма ‘Cutting class’. Снимали филма на автомагистрала, но в един момент се наложило да спрат за известно време. Брад и колегата му се отегчили и решили да си направят майтап с шофьорите на другите автомобили. Свалили си дънките и показвали част от задните си части на преминаващите автомобили. В една от колите била майка с дете, която извикала полицията. Брад веднага се обадил на продуцентите, които се опитали да обяснят случая на властите, но въпреки това полицаите задържали двамата актьори. Намерили му веднага адвокат — струвало им хиляда долара — цяло състояние в онези дни за него, но той успял да тушира случая и да смекчи обвинението. Това е цялата история“, твърди Фил Лоубел.

Анджелина обаче смята да изкара ситуацията по доста по-различен начин. Адвокатите на актрисата възнамеряват да изкарат Брад с неприлични наклонности и навик да демонстрира интимни части пред майки с деца.

Всъщност това е и отговорът на актрисата на обвиненията, че е психически нестабилна. Актьорът поиска психиатрична експертиза за нея, тъй като има съмнения за менталното й здраве. Очевидно този развод ще бъде повече от мръсен.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *