img

Най-абсурдните татуировки от целия свят

/
/
/

Ако преди се е смятало, че татуировки са притежавали само затворниците, то днес това изобщо не е така. Рисунките по тялото навлязоха в живота ни със страшна скорост и сега на тях се гледа като на изкуство. Дори известни личности на важни позиции не се притесняват да красят телата си с мастило. Все пак трябва много да внимаваме при избора си на рисунка и татуист, защото както сами ще се убедите, може да съжаляваме жестоко след това. Вижте 17 татуировки, които е по- добре да не си правите.

1. Selfie мания. Баня, огледало, duck face, selfie- нагледали сме се вече на хиляди подобни снимки, но и да си го татуираш вече е прекалено.

2. Когато обичаш да играеш шах, въпреки че едва ли му се отдават много мисловните игри. Татуировката му е доказателство, че не използва главата си по предназначение.

3. Никога не се предавай, но двойното отрицание в английския език означава положително изречение и в повечето случаи се избягва да се използва.

4. Фен на хамбургерите или картофките предлагани в Мак Доналдс. По- добре да си беше татуирал някое от нещата, които е изял, отколкото самия касов бон. Но поне така майка му ще знае за какво харчи синът ѝ.

5. Нейното име е Ана, но татуистът си е направил доста гадна шега. Добре, че ще може да прикрива „името“ с косата си.

6. Аз знам, че нищо не знам, но все пак знам нещо. Такъв е случаят и тук. Човекът знае, че знанието е сила, но дотам. Три правописни грешки в една дума си е направо за рекорд.

7. Just do not do it, please. Друго си е да си марков, но моля те, не го прави!

8. Може би животът на този младеж не е бил много лек, но след тези татуси по лицето му със сигурност ще се превърне в още по- голям кошмар. Да си намери работа с подобни надписи на лицето би било мисия невъзможна дори за Том Круз.

9. Не стига, че е една от най- баналните татуировки в света, но и да допуснеш правописна грешка вече идва малко в повече. За капак, притежателят ѝ се хвали с новата си придобивка в instagram, а 60 от неговите последователи одобряват и харесват неграмотността в популярната фраза.

10. Мяу. Горката котка или каквото там е трябвало да бъде. По рисунката може да се предположи, че татуистът я е правил в час по рисуване в начално училище.

11. Внимание! Продуктово позициониране. Трябва да призная, че бонбонките са хубави, но не бих си татуирал това, дори и от компанията да ми предлагат 100 кашона с техния продукт.

12. Ако бях на негово място, след тази татуировка бих започнал да нося очила наистина.

13. Това е категоричният фаворит за приза- Най- лош английски някога. Идеята е благородна, да благодариш на майка си. Но по- добре да го беше направил на майчиния му език. Надявам се английският не му е такъв.

14. Динозавър или някой покемон от японската анимация.

15. Почти няма човек, който да не обича пържени картофи, но съм сигурен, че и почти няма човек, който да ги приеме поднесени така.

16. 17. За финал два портрета от рубриката „Като две капки вода“. Една занимателна игра, открийте 1468-те разлики.

Коментирай чрез Facebook
Най-абсурдните татуировки от целия свят
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *