img
Home / Живот / Невиждано! Мъж засне срещата си с призрак на дете (смразяващо видео)

Невиждано! Мъж засне срещата си с призрак на дете (смразяващо видео)

/
/
/
565 Views

660_a1fb7285adb71c2542f55d8c4132f203

 

Японец качи в интернет уникално видео от реалната си среща с легендарен призрак на дете, Според легендата, привидението, известно в японския фолклор като дзасики-вараси, носи в дома, в който се появява щастие и успех на семейството. Авторът на видеото е уверен, че той е имал късмета да заснеме именно този знаменит детски призрак, съобщава The Daily Mail.

На кадрите се вижда как фигура на дете внезапно се появява в хола. След това се приближава до камината и изчезва. След няколко секунди привидението отново се появява, но от другата страна на стаята, стои пак няколко секунди пред огъня и отново изчезва.

Видеото от срещата си с призрака на детето мъжът качва на страницата си във Фейсбук. Само за денонощие клипчето е видяно от хиляди хора. Повечето от тях също смятат, че на кадрите се вижда призрака на дете.

„Ако това действително е знаменитият дух дзасики-вараси, то на стопанина на дома, където той се е появил, много му е провървяло. Според легендата, това привидение ще позлати този дом“, пише интернет потребител.

Разбира се, има и скептици, според които видеото е просто умел монтаж.

Коментирай чрез Facebook

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *