img
Home / Клюки от България / Николета Лозанова: Простих изневярата

Николета Лозанова: Простих изневярата

/
/
/
74 Views

Николета Лозанова за пореден път предизвика скандал с откровенията си, научи skandalni. Пловдивчанката отдели няколко минути за своите последватели в Инстаграм, като им даде право да й задават въпроси.

Сред множеството хвалби имаше и доста пиперливи въпроси, на които Николета отговори кратко и ясно, но даде повод за коментари и спекулации по темите за изневярата, любовта и отношенията й с половинките.

Попитана дали би простила изневяра тя веднага заявява, че вече е прощавала, но в миналото, сега била пораснала. Това откровение отпределено шокира нейните последователи, които започнаха да си задават въпроса коя половинка се е подиграла така с Лозанова.

Всеобщото заключение е, че става въпрос именно за Валери Божинов, от когото Николета има дъщеря. Говори се, че първият път красивата плеймейтка е простила, но след като разбрала за още негови похождения, решила да сложи край на връзката им.

Почитателка на Николета я пита как би постъпила, акоя някоя евтина жена се навира на любимия й. Отговороът на Николета е красноречив: „Винаги можеш да й хвърлиш дребни за такси“. Лозанова разкрива, че за една връзка е изключително важно партньорите да не заспиват с гръб един към друг.

Накрая Николета си позволи да даде съвет на всички обвързани жени, че трябва да обичат себе си повече от партньора, за да не могат да стъпкат самочувствието им. show.blitz.bg

Марица

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *