img
Home / Здраве / Партиите подписват декларация за отказ от троловете!

Партиите подписват декларация за отказ от троловете!

/
/
/
288 Views
Онлайн тролове
Онлайн троловете ще се забранят?

Парламентарните партии ще подпишат декларация, с която ще се откажат от ползването на онлайн тролове. Тази инициатива е на Антони Тренчев – депутат от Реформаторският блок. Тренчев организира кръгла маса по повод използването на платени коментатори в интернет пространството. Всички партии без АТАКА и ДПС присъстваха на форума. Кои политически партии ще сложат подписите си, предстои да се разбере скоро. Троловете представляват платени коментатори в интернет пространството, пишещи отрицателни и положителни коментари за дадени политически сили или клаузи по форуми, сайтове, социални мрежи и други.

Преди известно време, ДСБ и БСП признаха, че организират хора с цел да защитават партиите им във виртуалното пространство и повишаване на доверието на своите стари и евентуално нови избиратели.

Припомняме ви, че преди да влезе в Парламента, Николай Бареков – лидерът на „България без цензура“, отдели много сериозни средства за изграждането на своята онлайн репутация, но след като си осигури място във властта и Европарламента, той „забрави“ да плаща на своите послушни тролове и доверието към него вече граничи с нулата.

Антони Тренчев разкри още, че цените на коментарите варира между 2 и 7лв, в зависимост от техния брой.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *