img

Подслушвателни устройства – Детектор за бръмбари

/
/
/
loading...

подслушвателТова е едно от най-модерните напоследък подслушвателни устройства, които осигуряват максимален обхват и са максимално ефективни при откриването на бръмбари. Той притежава свръхвисока чувствителност (два пъти по-висока от предишните поколения). Този професионален “Bug Hunter”, е с професионално качество и може да бъде използван дори в домашни условия.

Как да се предпазите от нахлуване в личното ви пространство?
Всяка година българските магазини продават значително количество „бръмбари“, предназначени за подслушване и тайно наблюдение на хора. Независимо от факта, че съществуват закони, които забраняват продажбата и използването на такива технологии, пазарът на шпионски устройства е в своя възход. Това означава, че днес абсолютно всеки би могъл лесно да закупи своя мини бръмбар. Така например, вашият съперник, враг или дори „вашата половинка“, може да достигне до вашето лично пространство.

За щастие, за да се предпазите от подслушване и следене, е достатъчно да закупите антиподслушвателно устройство, детектор или индикатор на магнитно поле, които да улавят трептенията, които издават монтираните подслушвателни устройства. Доскоро потребителите не разполагаха с достатъчно богат избор за закупуване на професионална апаратура, затова избираха недостатъчно качествени за целта уреди – като китайските стоки, например. Евтини и с недоказано качество. Въпреки това не всички са готови да платят за вашето спокойствие със значителна сума. Ала досегашната практика показва, че нито един китайски детектор не отговаря на публикуваните спецификации. Такива устройства са по-подходящи за забавление, ала не и за сериозна работа.

Какво да правя? В края на краищата вие трябва да се опитате да се защитите, а не просто да се забавлявате. Така, че ние можем само да се погрижим да спестите своите пари, като изберете подобен продукт, който да е неизменна част от вашето всекидневие и да продължи да бъде дългосрочно в живота ви.

Евтините подслушвателни устройства, както и евтините антиподслушвателни пособления, не винаги са добър вариант за вас. Именно затова заложете на “BugHunter Professional”, който е изключителна разработка на водещи руски учени, специалисти при отбраната. Устройството използва висококачествени европейски електронни компоненти от „Analog Devices”, които са световно признати за тяхното развитие в областта на интегралните микросхеми. Те са с доказано качество за откриване на подслушвателни устройства (аналогови и цифрови), радио микрофони, скрити камери, мобилни телефони, радио и др.
Въпреки че тяхното устройство е евтино (даже по-евтино, от колкото предполагате), експерите уверяват, че до момента не е бил произведено нито едно по-добро антиподслушвателно устройство. Това е устройството, което разполага, както с гарантирано качество, производителност, така и с гъвкавост и не на последно място, то е достъпно за всеки един човек.

Коментирай чрез Facebook
Подслушвателни устройства – Детектор за бръмбари
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *