img
Home / Клюки от България / Поет на Лили Иванова възпя малкия член в стихотворение

Поет на Лили Иванова възпя малкия член в стихотворение

/
/
/
141 Views

Поет на Лили Иванова възпя малкия член в стихотворение, научи skandalni.

„Нос

Дотътрих до осемдесет,

почти последни издихания,

не вдигам моя самолет,

дори да дойде и Мелания.

Но мъчи ме един въпрос,

размерът има ли значение,

щом изпълнявам само с нос

съпружеските задължения.“

С това забавно стихче за носа поетът, автор на текстове на Лили Иванова – Живко Колев, от няколко дни насам възпява човешките органи в интернет, а приятелите му го окуражават дружески.

„Ти, Казанова, си велик, дори и само със език“, написа му Агент Тенев, а скулпторът Георги Чапкънов-Чапа дори научи стихчето наизуст.

„Голяма работа е тоя Живко Колев, разсмива ни от сутрин до мрак“, смее се Чапа. Междувременно поетът, написал едни от най-хубавите песни на Васко Найденов и Лили Иванова, възпя и други свои органи – коленете, сърцето и жлъчката.

„Не мога да се оплача. За моите 65 години съм в прекрасно здраве. Продължавам да пиша, живея щастливо с Верджи, жена ми, и се наслаждавам на живота“, сподели Колев. Миналата година през ноември той събра естрадните звезди на юбилейния си концерт в НДК. Празникът му с песни уважиха Васил Найденов, Силвия Кацарова, дует „Ритон“, група „Сигнал“, Илия Ангелов, Маргарита Хранова, „Трик“, Панайот Панайотов, „Тангра“, „Трамвай №5“, „Тоника Домини“ и други.

Като създател на групата „НЛО“, носителят на десетки награди от конкурси Колев е написал много песни и за Лили Иванова.

„Най-любима ми е песента „Така живея“, която написах за собствения й живот. Така живея, с моя вечен зов на кръстопът пред двойната си роля – на сцената умирам от любов, в живота – за любов се моля. Това е точно тя. И още една песен обичам нейна – „Както никой друг“. Винаги като пиша песен, се съобразявам за кого я пиша. Но Лили е различна. Няма мъж, който да се е задържал при нея, тя изгаря на сцената, но в живота все си търси човека“, сподели Живко Колев.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *