img
Home / Живот / Попове се биха навръх Задушница

Попове се биха навръх Задушница

/
/
/
238 Views

Местни хора разказаха, че между двамата свещеници има напрежение от доста време, научи skandalni.

Ломски попове се биха навръх Задушница.Случката се разиграла вчера, около 18:30 часа. Разхождайки се пиян по площада в центъра на града, бившият свещеник Цветан Тодоров срещнал настоящия поп Нестор, съобщи BulNews.

Подпийналият се сетил за предишните разправии, които имало помежду им и започнал да обижда и псува, вървейки след настоящето духовно лице на града. Свещеник Нестор вървял с бърза крачка, като не отвръщал на злобните обиди, които бълвали от устата на Цветан Тодоров. Стигайки до близката аптека, позната на местните като аптеката на Тодор Велев, мъжът влязъл вътре с идеята да се скрие и всичко да приключи.

Пияният и озверял бивш поп обаче не мислел така и започнал да бута вратата, опитвайки се да влезе в обекта. Свещеник Нестор подпирал отвътре, но не издържал на натиска и Цветан Тодоров успял да отвори и да влезе. Последвал лют скандал, като словесната битка прераснала в бой и секунди по-късно пияният мъж се озовал на земята.

Свидетели на инцидента подали сигнал на спешния телефон 112 и минути по-късно на мястото дошли екипи на бърза помощ и полицията. Медиците прегледали Цветан Тодоров и го транспортирали до местната болница.

Местни хора разказаха, че между двамата свещеници има напрежение от доста време и дори, че настоящият свещеник Нестор няколко пъти е подавал жалба срещу Цветан Тодоров. Те описват потърпевшият като добър, кротък и спокоен човек, готов винаги да се отзове на помощ, а бившият – нервен и сприхав заради което не са изненадани от случилото се.

Те отказват да дадат допълнителна информация по случая, тъй като се притесняват да коментират поведението на двете духовни лица.

Дунавмост

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *