img
Home / Живот / Прибраха в лудница скандален журналист

Прибраха в лудница скандален журналист

/
/
/
88 Views

Скандално известният собственик на информационен сайт Стоян Тончев от Поморие е бил прибран с полиция в Центъра за психично здраве в Бургас днес, научи skandalni.

От прокуратурата току що съобщиха, че са възложили на ръководителя на болницата проверка, при която да бъде преценено има ли основания за прилагане на мерки за временно физическо ограничаване по отношение на Тончев.

Проверката е възложена след получени сведения от деца и по-възрастни граждани от Поморие, че Тончев проявявал агресия към тях. Младият мъж се държал превъзбудено и неадекватно и пред полицаи, които са го посетили няколко пъти заради подадени от него сигнали на тел.112.

„В постъпили от служителите на МВР докладни записки се сочи, че съществуват данни за обостряне на психическото състояние на Тончев. Изложено е предложение спрямо него да бъдат предприети необходимите мерки за принудителното му лечение“, казват от прокуратурата.

От държавното обвинение уточняват, че при проверката Стоян Тончев ще бъде прегледан от специалист, който да каже касае ли се за лице с психично разстройство, изпаднало в състояние, което представлява пряка и непосредствена опасност за собственото му здраве или живот, както и за здравето и живота на околните.

Самият Тончев пък се оплака в социалните мрежи, че насилствено е бил отведен в Психото. А през последните няколко дни твърдял, че отново е бил нападан. Помориецът се прочу през 2016 г. когато бе нападнат и бит на път за дома си. Тогава Стоян Тончев сам разпространи в интернет снимки от болницата, на които се виждаха пораженията от побоя по лицето му. По-късно двамата подсъдими за побоя бяха оправдани.

Лупа

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *