img

Редовно си пазарувам дрехи онлайн и съм супер доволна!

/
/
/

Онлайн пазаруванеНа 25 години съм, живея в голям град до морето и съм мениджър продажби в една от големите дистрибуторски фирми у нас.

Работата ми е динамична, постоянно пътувам – срещи с клиенти, с доставчици… Почти не ми остава време да се прибера. Багажникът на колата ми се е превърнал в мини гардероб – вечно има чанти с дрехи. От рокли, поли и блузи едва се виждат пожарогасител и аптечка. Но какво да направя – дрехите са моята страст.

За съжаление напоследък много малко време ми остава да пазарувам.

Ако не съм на пътя, седя до късно в офиса и правя отчети. Добре, че вече се продават дрехи онлайн. На три клика са ми – разглеждам, слагам в количката и плащам. В онлайн магазините за дрехи и обувки  има всичко, което ми трябва: не само дамски дрехи като поли, дамски сака и панталони, дамски ризи и палта, които са подходящи за делови срещи, но и дрехи за ежедневието. Онлайн магазините са пълни с модерни дамски клинове, тениски, дамски туники и пончо, с които се обличам в свободните си дни.

Новата ми страст е да си купувам елеци онлайн.

Наскоро попаднах на един онлайн магазин, който предлага огромно разнообразие от елеци, дамски сака и дамски ризи. Идеално ми се комбинират, защото са с идентичен дизайн и всичко си пасва прекрасно. А наметките им са просто фантастични.

Когато пуснат промоция в онлайн магазина за дрехи пък съм като в транс! Купувам от всички дрехи онлайн – у дома пристигат купища дамски ризи , поли, пъстри рокли, дамски панталони, наметки… Всичко се подрежда в гардероба и съм доволна, макар и портмонето ми да е поолекнало.

Някой ще ме попита как пазарувам дрехи онлайн без да съм ги мерила? Ами просто е: в онлайн магазина си има таблици за размерите, които са много точни и винаги дрехите, купени онлайн се уцелват перфектно. Ако нещо не ми хареса или не ми стои добре, мога да го заменя. Хората, които продават дрехи онлайн са професионалисти и си знаят работата. Не се колебайте, ами започвайте, лесно е!

Коментирай чрез Facebook
Редовно си пазарувам дрехи онлайн и съм супер доволна!
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *