img
Home / Клюки от България / Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев се жени за застрахователка СНИМКИ

Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев се жени за застрахователка СНИМКИ

/
/
/
354 Views

Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев намери любовта на живота си, научи skandalni.

Тези дни той официално стана „обвързан“ в социалната мрежа със своята половинка Антония Чобанова. Младата блондинка работи в застрахователна агенция и произхожда от доста заможно семейство.

Двамата са заедно повече от година, пише „Галерия“. Запознали се чрез общи приятели, а се сближили покрай общата си страст – пътешествията.

Бали, Дубай, Тайланд и Барселона са само част от многото кътчета по света, които Антония е обиколила. С Влади пък наскоро се върнаха от красивия гръцки остров Лефкада.

Повелителят на „Бялата лястовица“ споделил пред свои колеги намеренията си направи Тони своя съпруга. Антония отдавна искала да създадат семейство, но Василев се притеснявал, че нямал стабилни доходи. Тези дни стана ясно, че репортерът е назначен в отдел „Маркетинг“ на ЦСКА.

Проверка на „Галерия“ установи, че Василев ще взима около 3000 лева месечно. Като прибавим и хонорара от „Господарите“, Влади вече не може да се оплаче от доходите си.

Както Антония, така и Влади не си падали по пищните тържества. Най-вероятно двамата ще подпишат догодина, като не е изключено и вече да работят за бебе.

До момента Василев не е вадил на показ интимните си връзки. Преди няколко години около името му се заформи скандал заради сестра му Соня.

Тя бе арестувана с обвинение за сводничество и по-късно – освободена. Соня бе пиар на балет „Вавилон“, организираше и различни конкурси за красота, сред които „Мис Секси дупе“. Според версията на разследващите сестрата на Влади е използвала връзките си в артистичните среди за търговия с плът. Тарифата на момичетата варирала от 600 до 1000 лева.

Близки до Василев коментират, че Соня винаги е била черната овца в семейството. В пълен контраст с брат си, който често прави репортажи за добри хора, заслужили наградата „Бяла лястовица“ на „Господарите“.

Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев Репортерът на „Господари на уеба“ Влади Василев

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *