img
Home / Живот / Родната къща на Слави Трифонов опустя

Родната къща на Слави Трифонов опустя

/
/
/
20467 Views

Мама Здравка се изнесе при дъщеря си в Плевен, научи skandalni.

Родното село на доскорошния шоумен и новоизлюпен политик Слави Трифонов – Учиндол, вече официално не съществува като административна единица – пише в. „Уикенд“. Селото край Плевен от няколко години има друго официално име – Тодорово, но и новото название не решава проблема с демографския срив.

В родното село на Дългия някога са живели 4500 души, а днес то е с едва 300 жители, предимно възрастни хора – отбелязва изданието.

Местните жители споделят, че Слави Трифонов не е стъпвал в родната си къща от погребението на баща си Тодор, който почина преди две години на 85-годишна възраст след кратко боледуване. След смзъртта му Слави прибра майка си Здравка и оттогава родната къща на шоумена е необитаема и пустее.

„Здравка живее в Плевен, взе я дъщеря й Петя след смъртта на Тодор“ – разправят хората в селото.

Други жители на плевенското село свидетелстват, че Слави не е осъмвал в родния си дом от поне 20 години, откогато е и светска знаменитост №1 в държавата. Никой от местните не е разговарял с него, тъй като контактувал единствено с родителите си.

„Минаваше за по час-два, колкото да нагледа родителите си. После отпрашваше с джипа си към Плевен. Никога не идваше сам, две коли го следваха – вероятно с гардове“ – спомнят си местните жители визитите на Дългия.

Разкрития.ком

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *