img
Home / Живот / Румен Радев: Слух е, че искам да правя преврат

Румен Радев: Слух е, че искам да правя преврат

/
/
/
69 Views

„Призивите за преврат са слухове. Винаги съм работел за интересите на България”, заяви президентът Румен Радев пред журналисти.

Държавният глава отказа да коментира подобни твърдения, научи skandalni. Генералът обаче обсъди намеренията на депутатите да обмислят процедура по импийчмънт.

“Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни и хладилниците на хората. Няма да им вдигне пенсиите. Най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах на управлението”, заяви Радев.

„Аз на кой премиер да вярвам. От предния ден или от вчера, или от Коледа. Премиерът от предния ден каза, че от декември е свалил доверието от мен. Управляващите, в своите самопризнание, казват, че от три години водят война с мен. А вчера премиерът каза, че такова нещо няма, работим прекрасно. На мен ми се струва, че живеем в някаква държава на абсурдите”, каза още президентът.

„По Конституция президентът има право да отправя обръщение когато реши и по каквато тема реши”, добави още той.

Румен Радев заяви още, че забраната съдия Андон Миталов да влиза в Съединените щати е изцяло в правомощията на държавния департамент.

Лупа

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *