img
Home / Клюки от България / Съпружеска ревност блокира пътя на Светлана Гущерова към фитнеса

Съпружеска ревност блокира пътя на Светлана Гущерова към фитнеса

/
/
/
120 Views

Плеймейтката Светлана Гущерова поддържа фигурата си само с глад, научи skandalni.

Как поддържа стройната си фигура моделката Светлана Гущерова? Този въпрос си задават много от последователите на красавицата в социалната мрежа Инстаграм. Не, жената на Христиан Гущеров не ходи в някой скъпарски салон, за да тренира, а отслабва единствено с глад – отбелязва „Уикенд“. Пенсионирата моделка има забрана от мъжа си и не може да посещава фитнес зали – отбелязва изданието.

Причината е твърде прозаична и се крие в прословутата ревност на сина на червения ексдепутат Добромир Гущеров. Милионерският наследник се съмнявал, че там тя може да си хареса някой мускулест мачо и да му изневери, заради това предприел крути мерки да не я пуска на фитнес.

Изданието припомня, че предишната жена на Христиан – фолкпевицата Мария завъди един от любовниците си именно, докато уж тренира. Тя си уреждаше интимни срещи, докато официално се водеше, че се поти в залата. Пот имаше наистина, но върху чаршафите… Оттогава милионерският наследник има едно наум, като чуе за фитнес.

По време на бременността си Светлана Гущерова бе качила само 8 килограма върху теглото си. След раждането тя бързо възстанови формата си, махна излишните килограми с гладуване и сега отново е в перфектна форма, което е видно от снимките ѝ в социалните мрежи.

Източник:  kliuki.ws

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *