img

Седмични групажни линии от България до Холандия, Португалия и Испания

/
/
/

логистикаБългария заема стратегическо географско положение, осигурявайки достъп до голям брой европейски пазари, ето защо, секторът предлагащ транспортни услуги и спедиция в България е силно развит. Значителен брой фирми, фокусирани в сферата на международния транспорт се появяват на пазара ежегодно, но само малко част от тях успяват да изградят име на надежден и сигурен партньор, който улеснява и допринася за развитието на международната търговия и бизнес отношенията извън граница. Сред утвърдените имена на българския пазар се нарежда ИА ТРАНС ЕООД. Фирмата предлага на своите клиенти индивидуални логистични решения, коректно отношение, спазени срокове, изгодни условия, спокоен и координиран процес на работа.

ИА ТРАНС ЕООД осъществява транспорт, спедиция и логистика, както в рамките на страната, така и до повечето европейски страни, сред които Португалия, Испания, Холандия, Англия, Франция, Германия, Гърция, Австрия, Румъния, Турция и други страни, с които България извършва значителен стокообмен и поддържа търговско- икономически отношения. Фирмата предлага отлични логистични услуги, организира ежеседмично превоз на групажни и комплектни товари от и за Испания, Холандия и Португалия.

Професионалният екип на ИА ТРАНС ЕООД ще организира и координира превоза на всеки Ваш товар, независимо дали е стандартен, с температурен режим, опасен, пакетажен, цялостен, индивидуален или групажен. Фирмата разполага с необходимите ресурси и оборудване за транспорт на всякакви пратки, а за спокойствието на своите клиенти, предлага й охраняем паркинг, застраховка за щети и GPS системи. Тъй като най-предпочитаните дестинации за осъществяване на международна търговия са Испания, Холандия и Португалия, фирмата организира седмични групажни линии от България до Холандия, Португалия и Испания.

ИА ТРАНС ЕООД работи за Вас, като извършва международен сухопътен, морски и въздушен транспорт на товари, за да може да достигнете до желаните от Вас пазари. Фирмата изцяло поема товаро – разтоварителните дейности и съхранението на поверените товари, като в уговорените срокове доставя Вашите пратки до посочената от Вас точка, както в страната, така и в Европа.

Коментирай чрез Facebook
Седмични групажни линии от България до Холандия, Португалия и Испания
5 (100%) 1 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *