img
Home / Звезди / ШОК! Алисия била интимна с баща и син Касъмови!

ШОК! Алисия била интимна с баща и син Касъмови!

/
/
/
439 Views
Алисия
Алисия се оказа голяма палавница

Запознати коментират, че Алисия била интимна не само с продуцента си Виктор Касъмов, но и с неговият син.

Първо била с шефа си Виктор Касъмов – собственикът на „Ара Мюзик”, а по-късно съблазнила и Денис – неговият син, който скоро навършил пълнолетие. Тази информация разкриха бивши служители на компанията, които останали потресени от разкрепостеността на певицата.

Запознат със ситуацията разказва, че за никого не било тайна, че изпълнителката първо спяла с шефа си, а след това минала на сина му. Съпругата на Касъмов и майка на Денис – Диди, също знаела много добре какво точно се случва, но винаги си е мълчала, въпреки че това било голяма болка за нея.

Алисия спяла с Денис по времето, когато той бил официално с нейната колежка Емануела. Това била и причината за скандала, който преди време избухна между двете фолкаджийки. Преди няколко години на събитие в чалга клуб, Емануела заби шамар на Алисия, известна с прякора си „разтури къща”.

Благодарение на креватните си умения, Алисия успяла да си извоюва такива привилегии, каквито никога не са имали колежките й във фирмата. Освен най-хубавите песни, тя получавала и почти цялото финансиране върху продукциите, които реализира от продуцента си.

С предимство е лансирана и по отношение на участията, докато останалите й колежки пеели предимно по кръчми в по-малките градове и села, а скъпоплатените поемала Алисия.

Разпалени моралисти коментират, че певицата е безсрамница и си е получила заслуженото – първо я е захвърлил Валери Божинов, а сега и Ники Михайлов – сега вече знаела какво е да спиш с женен мъж, а съпругата му да преглъща нараненото си достойнство. Алисия нямала никакви задръжки, тъй като изобщо не се притеснявала да стои на масата на Касъмов в присъствието на неговата съпруга.

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *