img
Home / Клюки от света / Шок! Физикът Стивън Хокинг е бил елиминиран от пришълците от планетата Нибиру

Шок! Физикът Стивън Хокинг е бил елиминиран от пришълците от планетата Нибиру

/
/
/
574 Views

Физикът теоретик Стивън Хокинг беше много странен човек. Затова конспиролозите отдавна имат теория за неговия неземен произход. Сега те са на мнение, че Хокинг, какъвто и да е бил той, е бил отстранен от извънземните от планетата Нибиру. Но нека всичко да е по реда си. Загадъчният британски учен страдаше от нелечима амиотрофична латерална склероза, при която нещастниците, по правило, не живеят дълго. Рекордьор в този план е Джейсън Бекер, който изкара с ALS близо 20 лет. Стивън Кокинг изкара с тази болест над половин век, при това някак си доста леко се внедри в най-висшите научни кръгове на Великобритания, при това без да има въобще намерението да напуска този свят.

Конспиролозите, като Стив Басет, са на мнение, че Хокинг е бил извънземен, от така наричаните „големи бели“, които според теорията на уфологията, са пазители на Земята. Затова физикът теоретик постоянно се е обявявал против търсенето на извънземни, защото така, по неговите думи, ние ще създадем ориентир за агресивните пришълци, които ще дойдат при нас с техните колониални претенции.

В последно време Стивън Хокинг усилено работеше върху темата за опасността от Планетата Хикс, поради което някои светила в науката дори го заподозряха в старческа шизофрения. При това тъкмо учените се вслушаха в думите на странния физик и той почина (на 14 март тази година). Трябва да се отбележи, че никакви данни за влошаване на неговото здраве не бяха разпространявани преди загадъчната му кончина.

Шок! Физикът Стивън Хокинг е бил елиминиран от пришълците от планетата Нибиру
 

По този начин, твърди Басет, пришълците от Нибиру са се разправили със своя враг, потвърждавайки косвено подозренията, че вече се готви нашествие на Земята от тази мразеща човеците раса. Дали ще могат „големите бели“ и в този случай да ни спасят от космическата инвазия, не е известно на никой, защото сега Стивън Хокинг не може предупреди човечеството за нищо.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *