img
Home / Клюки от България / Щерката на Анелия: Девствена съм, нямам корекции, но без миглите си не мога

Щерката на Анелия: Девствена съм, нямам корекции, но без миглите си не мога

/
/
/
338 Views

Нямам корекции, нито силикон! Но без миглите си не мога, нося изкуствени, само това имам като корекция, без тях не излизам. Така отсече пред фенове в специално видео с въпроси и отговори дъщерята на фолкзвездата Анелия и бизнесмена Константин Динев – Ивон, научи skandalni.

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено „интервю“ в социалните мрежи дали има пластични операции и дали е… още девствена. „Девствена съм!“, отсича кратко Ивон, която през цялото време снима видеото, скрита зад огромни слънчеви очила и с дъвка в устата. Зад скъпите цайси прозират огромните мигли на дъщерята на Анелия, както и тъмните й сенки. Ивон обаче не крие, че си има само тях.

„Не използвам грим в ежедневието си и нямам корекции, нито силикон, нито съм си слагала нещо. Миглите ми са единственото“, продължава хубавицата. Феновете на красавицата обаче не вярват на думите й и задават ребром въпроса – „Защо лъжеш, че нямаш корекции, след като имаш“, а Ивон се разгневява на екрана.

Тийнейджърката отново натъртва, че е напълно естествена и единственото, което не е „нейно“, са любимите й мигли, без които не излиза. Иначе понякога използва лек макиаж, но само за снимките в социалните мрежи. В други случаи Ивон разчита на личен гримьор, като не го крие от майка си, пише „България Днес“.

„Не съм злобна, нито съм кифла и дори не се държа като такава“, откровеничи вече за характера си Ивон. Момичето дава да се разбере, че не е и наивна и не позволява да й се качват на главата или да я обиждат.

Красивата тийнейджърка признава, че не търпи да се отнасят зле с нея, а приятелите й разказват, че въпреки че е „добричка“, Ивон няма да си замълчи пред злобни и лоши хора.

Хотарена

Коментирай чрез Facebook

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *