img

Слави Трифонов ще се облажи стабилно от „Survivor“! Вижте колко пари ще прибере!

/
/
/

слави трифонов„Сървайвър“ отново се завръща в ефира на бТВ през пролетта на следващата година. Обаче този път приключенското риалити няма да е продуцирано от Евтим Милошев компанията му „Дрийм Тийм“, а от тази на Слави Трифонов. От телевизията искат свои и сигурни хора и най-вероятно ще му дадат риалитито, след като му дадоха „Гласът на България“.

Дългият доста си е вдигнал акциите пред ръководството на телевизията. Той за по-малко от година откри Крисия и тя спечели второ място на „Евровизия“, направи много добре „Гласът на България“ и изнесе два мегаконцерта, които събраха рекорден брой зрители, докара детската „Евровизия в България“, а шоуто му непрекъснато вдига рейтинга си.

Конкуренти ще са му Иван и Андрей, които в момента правят „Фермата“, но не могат да стигнат рейтинга на Брадъра. Пък и като телевизионни номади все още не са спечелили изцяло доверието на шефовете си.
Слави всъщност направи първия сезон на „Сървайвър“ през 2006 г., но този факт отдавна е забравен. Тогава Камен Воденичаров беше доста успешен водещ, а предаването изпипано до съвършенство. След това продуцент стана Евтим Милошев, който се избяга от Трифонов и започна да гради собствена кариера. Но след трагичен инцидент в шоуто, то бе прекъснато за две години.

Милошев пак се опита да го направи, но от бТВ искат по-печен продуцент.
По всяка вероятност шоуто ще бъде дадено отново на Слави. Бюджетът на „Сървайвър“ е близо 5 милиона, а печалбата на продуцента му е към 2 милиона лева, разказват в телевизионните среди.

Коментирай чрез Facebook
Слави Трифонов ще се облажи стабилно от „Survivor“! Вижте колко пари ще прибере!
5 (100%) 2 глас[а]

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *