img
Home / Полезно / След като разбрах за тази рецепта, съпругът ми престана да хърка и вече всички спим спокойно!

След като разбрах за тази рецепта, съпругът ми престана да хърка и вече всички спим спокойно!

/
/
/
1271 Views

Хъркането е ежедневен проблем за много хора. Решаването на този проблем е толкова важно за човека, който хърка, колкото и за този, който споделя същото легло с него.

Това състояние сериозно засяга качеството на съня и цялостното здраве. За да рeшат този проблем, много хора прибягват към лекарства. Това обаче не е най-доброто решение. Представяме ви едно просто средство, което ще спре завинаги хъркането ви.

Преди да преминем към лекарството, ще обсъдим причините за това. Хъркането е резултат от увеличаване на слузта. Слузта се натрупва в дихателните пътища и предотвратява нормалното дишане. В допълнение, хъркането може да се дължи на няколко други фактора, като астма, алергии, синусови инфекции или назална конгестия. Освен това някои лекарства могат да причинят хъркане или може би е наследствено състояние. Друга възможна причина за хъркането е затлъстяването. Следователно, преди лягане, се препоръчва да се избягват следните продукти:

– пържена храна
– преработени хранителни продукти
– млечни продукти
– тежки тестени продукти
– прекомерно количество алкохол
– шоколад

Лекарството, което ще намали и предотврати хъркането, е сок. Сокът често се използва и е много полезен. Съставките, които се използват са сурови, естествени и непреработени. Това е естествен имунен бустер и питателно вещество. Освен това лечението е лесно и просто. То ще премахне слузта и ще помогне за спокоен нощен сън.

Рецепта за сок срещу хъркане. Необходими съставки:

2 ябълки
2 моркова
¼ лимон
1 джинджифил

Забележка. Винаги използвайте органични съставки.

Приготвяне:

Просто смесете всички съставки заедно. Трябва да пиете този сок няколко часа преди да си легнете.

Коментирай чрез Facebook
Рейтинг:

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *